Echte liefde, voor iedereen tegelijkertijd

Een groepsknuffel is normaal gesproken met een man of vijf, maar de omhelzing die in het Leijepark in Tilburg plaatsvindt op 2 mei neemt grotere vormen aan. Tot nu toe hebben bijna 250 geïnteresseerden zich aangemeld om de warmte van anderen te voelen.

Onder het mom van ‘spreek de taal die wij allemaal spreken en verspreid het woord naar buiten wat van binnen begint’ hebben vier jongeren dit idee bedacht. Het is de eerste groepsknuffel die in Tilburg plaatsvindt, maar het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerende activiteit wordt.

Echte liefde
Het plan komt van dezelfde persoon als de 27-jarige Tilburgse graffitispuiter van Echte Liefde. Hij wil niet met zijn echte naam naar buiten treden, maar wel met zijn artiestennaam als Echte Liefde. Zijn graffititag is in vier jaar tijd zo populair geworden dat hij inmiddels ook al een eigen kledinglijn heeft ontworpen.

Volgens organisator Echte Liefde is deze activiteit niet de zoveelste Facebooktrend, maar moeten we de innige omhelzing echt serieus nemen. “We zijn ambitieus en willen dit vaker doen. Eerst wilden we de groepsknuffel in het Wilhelminapark houden, maar de aanmeldingen stromen binnen”, vertelt Echte Liefde.

Aanmelden voor de innige omhelzing kan hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s