Over ons

Wat is Sjoenders?

Nijmegenaren staan welbekend om hun uitgesproken mening die zij op een nuilende(Nijmeegs woord voor zeurend kritiek geven) manier brengen aan andere Nijmegenaren. Langzamerhand hebben de Nijmegenaren een mening gevormd over meer dan alleen Nijmegen. En wij? Wij doen met ze mee.

Sjoenders is een site over drie Nijmeegse schrijvers die aan het begin staan van een veelbelovende toekomst. Zij hebben elkaar gevonden in hun ideeën over het wereldbeeld, Nijmegen, nieuws, sport en de journalistiek. Als de drie musketiers weten zij tezamen meer dan een. Het doel van deze site is het brengen van artikelen over onderwerpen hierboven genoemd voor een publiek die daarin is geïnteresseerd.

Wij zijn Sander Janssen, Sjoerd Maresch en Sjors Grol. Alle drie werkzaam in de journalistiek(bij verschillende werkgevers). Alle drie geboren in Nijmegen. Alle drie verfijnd liefhebber van sport. Alle drie een voorliefde voor schrijven. Alle drie een passie voor het brengen van nieuws. Alle drie het geloof dat deze blog kan slagen.

Wij wensen u veel plezier bij het bezoek van deze site.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: